Jeneverproeverij

Jenever oubollig en alleen voor oudere mannen? Echt niet! Tijdens deze jeneverproeverij proeft u diverse jenevers.  Iedereen kan van deze proeverij genieten; het is een zeer geschikte activiteit als gezellig tussendoortje of groepsuitje.

Duur: ca. 4,5 uur                                               
Prijs: vanaf € 47,50 per persoon

Aantal personen: min. 8 personen

De proeverij wordt afgewisseld met een heerlijk 5 gangen diner, met luxe gerechten van gerenommeerde Nederlandse en Belgische restaurants. De proeverij kan op elke dag van de week vanaf 12.00 uur.

Deelnemers dienen te zorgen voor vervoer terugreis. Voor meer informatie:

In den Stallen, 06 43495707

Absinthproeverij

Absinth, een sterke anijsdrank die op verschillende manieren gedronken kan worden. Onze kenner weet alle ins- en outs van Absinth en laat u de verschillende smaken ervaren. Geniet van deze bijzondere unieke ervaring onder deskundige uitleg. Een ware beleving. Tijdens de Absint proeverij geniet u van een lux 5 gangen diner.  

Duur: ca. 4,5 uur                                                        
Prijs: vanaf € 47,50 per persoon                                                        
Aantal personen: min. 8 personen

De proeverij kan op elke dag van de week vanaf 12.00 uur. Deelnemers dienen te zorgen voor vervoer terugreis. Voor meer informatie:

In den Stallen, 06 43495707

Aanbiedingen ontvangen?

Wilt u aanbiedingen ontvangen of op de hoogte zijn van leuke activiteiten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:Joomla Extensions powered by Joobi